Signnieuws

Zünd Benelux heeft tijdens de Vakbeurs Sign in Hardenberg volop aandacht voor de uitbreiding in software voor de workflow: naast de nieuwe release voor Prepare-It, is er nu ook een distributierecht voor Erpa 3D-verpakkingontwerpsoftware.

Joop Jacobs, directeur Zünd Benelux: “ Erpa is met name in de Duitstalige landen al meer dan 25 jaar een absoluut topproduct voor ontwerpen en presenteren van 3D-vormen. Binnen het gamma van Erpa is, in overleg met Zünd Benelux, nu een pakket toegevoegd dat alle elementen van dit product in zich heeft, maar ook naadloos aansluit bij de sign- en displaymarkt; een grote bibliotheek aan standaard parametrische vormen (ruin 800) voor displays, dozen et cetera.”

3D-presentatievorm

Maar ook de functie van vrijmaken van een afbeelding en deze importeren als snijbestand is mogelijk met het Erpa-pakket. Tenslotte ook een 3D-presentatievorm, die als pdf naar de eindklanten kan worden verstuurd. Het pakket wordt tijdens de beurs in Hardenberg geïntroduceerd en tevens zullen een aantal pakketten een jaar lang gratis ter beschikking worden gesteld.

Nieuwe medewerkers

Op de Zünd-stand zal als vanouds worden samengewerkt met partners en hun materialen. Er zijn enkele ontwikkelingen op dit gebied in de markt en mogelijk dat tijdens de beurs daarvan een tipje van de sluier wordt opgelicht. Relaties zullen de bekende gezichten van het Zünd Benelux-team zien. Daarnaast kan het publiek kennismaken met in totaal vier nieuwe medewerkers.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.