Signnieuws

ESC zal op Fespa 2017 digitale systemen tonen die geschikt zijn voor industriële toepassingen. Dat komt ook tot uiting in de aanwezigheid van ESC-Decotec. 

Voor direct op kleding printen showt ESC verschillende Kornit direct-to-garment systemen, zoals de Avalanche serie en de Storm Hexa. Beide zijn ontwikkeld voor het printen van hoge volumes.
De DTG-M serie die ESC ook voert, is eveneens geschikt voor het direct printen op T-shirts, jeans, handdoeken, caps of gesneden stukken textiel. Deze serie is uitgebreid met de modellen M3 en M6. De eerste heeft een maximaal printgebied van 1150 x 632 mm. Deze DTG printer print 12, 16 of 3 XXL T-shirts tegelijkertijd. De tweede, de M6, is geschikt voor een maximaal printgebied van 1100 x 980 mm. De nieuwe watergedragen inkt P30i is ontwikkeld voor beide modellen en geschikt voor printen op katoen, polyester en een mix aan stoffen.

Rol naar rol

Op het gebied van rol-naar-rol grootformaat printen toont ESC twee systemen uit zijn portfolio, de GoTx met een printbreedte van 1900 en 2600 mm, en een model dat in samenwerking met Lüscher-Tschudi wordt getoond. Op de gezamelijke stand A80 en B81 in hal 6 demonstreren ze de twee 3,20 meter brede zwaargewichten. Het betreffen de T-REX 320 Mark II, samen met de contactloze thermofixatie unit Quickfix NEO 320 Mark II. Maar de noviteit is wellicht de meer economische Raptor 320 met de fixatieunit Therminator.

UV-vlakbed

ESC-Jetrix KX6 UV-vlakbed printer.

Digitaal printen op folie, kunststoffen, papier, karton, glas, metaal et cetera, daarvoor heeft ESC verschillende UV-vlakbedsystemen. De Mimaki UJF-serie voor kleine formaten, de Jetrix printers in de afmetingen 1220×1220 mm tot de grotere 2500×3060 mm, en de ESC-Practika met nano-inkten.

Bezoekers die gefocust zijn op zeefdruk of tampondruk, kunnen bij ESC terecht in hal A4, stand B30

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.