Signnieuws

Esko heeft de nieuwste update van het Esko Software Platform onthuld. Deze versie biedt verschillende vernieuwingen die volgens Esko gericht zijn op het vergroten van efficiency en winstgevendheid. De verbeteringen zijn gebaseerd op feedback van klanten en marktontwikkelingen.

Een update betreft de beschikbaarheid van een macOS-ondersteunde 64-bits versie van ArtPro. Klanten met een onderhoudscontract hebben recht op een gratis exemplaar van ArtPro+, de verpakkingseditor. ArtPro + biedt een taakgestuurde gebruikersinterface, verbeterde prestaties en ondersteuning voor ArtPro-bestanden.

Actielijsten

De nieuwe release bevat ook ArtPro+ actielijsten in Automation Engine waardoor tijdrovende prepress-taken worden geautomatiseerd en prepress-bewerking efficiënter wordt, aldus Esko. De nieuwste versie van Esko Software Platform zorgt verder voor een volledige compatibiliteit van alle plug-ins met Adobe Creative Cloud 2019, inclusief Studio, DeskPack en Dynamic Content.

On the fly

Ook nieuw is dat gebruikers tijdens het rippen de kwaliteit van de geripte bestanden direct kunnen controleren. Dit elimineert wachttijden en maakt capaciteit vrij. ArtiosCAD-gebruikers kunnen met de nieuwe release in enkele seconden nieuwe weergavevarianten of andere meerdelige ontwerpen maken.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.