Signnieuws

Esko_Kongsberg_C64Esko zal op Fespa Digital de flexibiliteit demonstreren van haar modulaire oplossingen als onderdeel van een end-to-end workflow. Relevant voor de sign-, display- en grootformaat printbedrijven.

“De druk om meer jobs per productie-shift te voltooien, betekent dat bedrijven op zoek zijn naar manieren om hun capaciteit te maximaliseren, terwijl ze zicht willen houden op winstgevendheid”, zegt Armand Gougay, Esko Vice President EMEA. “Er zijn een aantal manieren waarop Esko hen kan helpen , van zeer flexibele hardware tot ingenieuze easy-to-use software. Op Fespa 2016 zullen we deze mogelijkheden uitleggen en aantonen wat de tastbare resultaten kunnen zijn. ”

Demonstraties

Zo wordt er gedemonstreerd met het Kongsberg C64 digitale afwerkingsysteem, uitgerust met een krachtige 3 kW frees. Maximaal te bewerken oppervlak: 3.210 mm bij 3.200 mm.

De steeds verder evoluerende software suite omvat de flexibele i-cut Production Console (IPC), die alle functionaliteiten op Esko Kongsberg tafels aanstuurt. Esko’s i-cut Suite, een collectie van prepress en pre-productie software, is ontwikkeld om fouten te voorkomen, tijd te besparen en afval te verminderen.

Er zijn ook demonstraties van ArtiosCAD en Studio design software voor 3D design van displays, verpakkingen en andere structuren.

Esko, Hal 1 stand H20.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.