Beursnieuws

Esko is van plan flink uit te pakken op de vakbeurs Fespa in mei.  Naast de snijtafels voor allerlei sign- en display-uitingen, toont de fabrikant verschillende softwareoplossingen.

Tijdens Fespa demonstreert Esko diverse hard- en software oplossigen die modulair kunnen worden gecombineerd in elke sign-, display- of grootformaat productieworkflow. Esko_FESPA2015_visual-1

Software

Voor de eerste keer in Europa wordt de i-cut Production Console (iPC) gedemonstreerd, die alle functionaliteiten op Esko Kongsberg tafels aanstuurt.

Tevens is Esko’s i-cut Suite te zien, een collectie van prepress en pre-productie softwareoplossingen die fouten elimineren, tijd besparen en restmateriaal reduceren. Tevens is er aandacht voor ArtiosCAD en Studio designsoftware voor 3D-design van displays en andere structuren, waaronder ook tools om constructieve ontwerpen, productontwikkeling, virtuele prototyping en productie te stroomlijnen.

Een highlight is Esko’s Automation Engine die zorgt voor prepress workflow automatisering: dynamisch workflows van ontwerp tot het digitaal printen en de afwerking.

Kongsberg tafels

Aan hardware oplossingen zijn zowel de kleinste als grootste Kongsberg snijtafels te zien, waaronder de Kongsberg C en de Kongsberg V voor sign en display.

Esko, hal 6, stand R50

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.