Signnieuws

Esko Store Visualizer

EskoArtwork en VTales Graphics kondigen een nieuwe softwaretoepassing aan die merkfabrikanten en retailers toelaat de impact van hun verpakkingen en displays in winkelschappen en verkooppunten snel te beoordelen.

Deze software, Esko Store Visualizer, is het resultaat van een samenwerking tussen beide bedrijven, waarbij de expertise van EskoArtwork op het gebied van hyperrealistische 3D-verpakkingsmodellen werd gecombineerd met de ultrageavanceerde visualisatietechnologie van VTales. Met deze nieuwe oplossing kunnen gebruikers virtuele objecten in gefotografeerde scènes plaatsen. Zo kunnen ze hun ontwerpen in een winkelomgeving bekijken en visueel vergelijken met concurrerende producten.

Vooraf evalueren
Kris Van Bael uit, EskoArtwork 3D and Visualization Product Manager. "Voor merkfabrikanten en retailers is het heel belangrijk dat ze verpakkingsontwerpen, displays en schapindelingen in een realistische winkelcontext kunnen evalueren, en liefst zo vroeg mogelijk. Store Visualizer biedt hun dit inzicht. Hiermee kunnen ze hun ontwerpen beoordelen in een retailomgeving voordat de verpakkingen en displays daadwerkelijk worden geproduceerd. Het spreekt voor zich dat ze hierdoor veel tijd en geld besparen."

Virtuele mock-ups
De virtuele mock-ups van verpakkingen worden gecreëerd met EskoArtwork software voor verpakkingsontwerp (ArtiosCAD of Studio). Met behulp van Store Visualizer worden de mock-ups in een handomdraai op schappen of in etalages in realistische winkelomgevingen geplaatst. Zo kunnen brand managers al vroeg in de ontwerpcyclus op hun scherm de aantrekkingskracht van hun ontwerpen beoordelen. De visuele weergaves kunnen bovendien door marktonderzoekbureaus worden gebruikt om de populariteit van verschillende ontwerpen of schapindelingen te meten.

Bekijk de demovideo.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.