Signnieuws

Voortbouwend op het succes en de feedback van bijna honderd alumni, biedt de Esma Academy nu een speciale online cursus over ‘Industrial Digital Print’ aan. Een driedaagse webtraining van 8 tot en met 10 juni.  

Deze webtraining is vanaf elke locatie beschikbaar en behandelt alle aspecten van piëzo-inkjet en biedt een goed onderbouwde basis voor de toekomstige oefenmodule. De presentaties, die worden gegeven door experts uit de industrie en academici, zijn onbevooroordeeld en er blijven geen vragen onbeantwoord, aldus Esma.

De driedaagse Academy (8 tot en met 10 juni 2021) omvat alle processtappen van digitaal printen en richt zich op piëzo-inkjet, inkten, substraten, droogmechanismen, kleurbeheer, printapparatuur en technologische grenzen van inkjet. Aanmelden kan via deze link.

De Academy is bedoeld voor iedereen:

  • die een goed onderbouwd overzicht wil krijgen van digitale printtechnologieën, met name piëzo-inkjet, om weloverwogen beslissingen te nemen in hoeverre inkjet kan worden geïntegreerd in het eigen productieproces;
  • basiskennis van inkjet wil verwerven om de mogelijke introductie van inkjet in de eigen organisatie te plannen en investeringsbeslissingen te vergemakkelijken;
  • van plan is om met inkjet te beginnen of al inkjetapparatuur in de organisatie heeft geïnstalleerd, maar ​​nog aan het begin van het leerproces staat.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.