Signnieuws

ESMA toont op drupa de expertise van zijn leden op het gebied van functioneel en industrieel printen in twee paviljoens. Marktspelers tonen daar hun printspecialiteiten.

“ESMA is een platform voor industrieel, functioneel en specialiteit printen. De twee belangrijkste ESMA_logotechnieken, zeefdruk en inkjet, zijn onze connectie met een brede variëteit aan marktapplicaties. De grenzen van decoratie printen zijn verschoven naar een nieuw niveau in interieurdesign, productdesign en functionaliteiten voor vlakke en 3D-objecten. Het functionele potentieel groeit snel in geprinte elektronica en bio-medische gebieden. Het is duidelijk dat we zijn overgestapt van traditioneel printen naar de toekomst van print als een proces. Printen is vandaag de dag een optimalisatie van productieprocessen en speelt een belangrijke rol in de nieuwe richtingen die zijn gekozen door de drupa-show. De slogan ‘Touch the Future’ komt overeen met alles wat er in de twee ESMA paviljoens te zien zal zijn”, zegt Peter Buttiens, CEO van ESMA.

Deelnemers

In hal 3 is het ESMA leden-paviljoen te vinden waar spelers toegewijd aan functioneel en industrieel printen zijn te vinden. Dit betreffen: Anton Hurtz (B70-5), EPTA Inks (B70-3), ESC – Europa Siedruckmaschinen-Centrum (D70-1), Fimor (B70-6), Global Inkjet Systems (B70-7), K-Flow (B70-2), KIWO – Kissel+Wolf (B71-1), Lotus Holland (D70-2), Martinenghi (B70-8), PVF (B70-4), Saati (C72), Sefar (B71-2), SPS (A70), Technigraf (D70-3) en Ulano (B71-3).

In hal 6 tonen verschillende leden innovaties in printen. Hier zijn te vinden:
Caddon (C02-3), Color Passport (C02-1) en Print-Concept Roeber (C02-2), ColorGATE (C02-5),  Intrinsiq Materials (C02-4) en Teckwin (C02-7).

Expert sessies

Tevens organiseert ESMA expert sessies in de ESMA Lounge. Gedurende de gehele vakbeurs spreken diverse experts tijdens gratis bij te wonen seminars over onderwerpen als: innovatie in de printindustrie, digitale transformatie en zijn uitdagingen, colourmanagement voor industriële applicaties, de rol van RIP software, en digitaal textiel printen.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.