Signnieuws

Techniek Nederland presenteert het nieuwe platform ‘De Makers van Morgen’, met technische hoogstandjes en inspirerende verhalen van ondernemers en technische vakmensen. Doekle Terpstra, voorzitter van Techniek Nederland: “De Makers van Morgen is de etalage van de technieksector. We laten de geweldige prestaties zien die onze leden dagelijks leveren.”

Het platform richt zich niet alleen op de technieksector zelf, maar ook op het grotere publiek. Terpstra: “De technieksector is onmisbaar voor de maatschappij. De helden van de technieksector staan centraal op De Makers van Morgen.”

Potentieel talent

Het platform wordt ook ingezet bij het werven van jong technisch talent en het enthousiast maken van zij-instromers voor een carrière in de techniek. Op het platform zijn inspirerende verhalen te vinden van mensen die in de sector carrière hebben gemaakt. Daarnaast zijn er op De Makers van Morgen reportages over uitdagende technische projecten, prikkelende opinies, verhalen van pioniers en informatie over marktontwikkelingen te vinden.

Promotie

Techniek Nederland brengt het nieuwe platform onder de aandacht bij een breed publiek. De komende weken zijn er commercials te horen op Radio. Daarnaast is een De Makers van Morgen-video vanaf deze week te zien op alle social mediakanalen.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.