Signnieuws

Wederom vindt de European Sign Expo tegelijkertijd plaats met Fespa, die in 2015 in Keulen plaatsvindt. Bij de European Sign Expo draait het om niet-geprinte signage. 

De European Sign Expo 2015 zal 20% groter zijn dan in 2014 in München in termen van vloerruimte, een bewijs van positieve exposantenervaringen van de eerste twee edities. Bezoekers kunnen de laatste ontwikkelingen ontdekken op het gebied van apparatuur, software, materialen, aansluitingen, doosletters, verlichte signs, dimensionale signage, graveren en etsen. ESE 2015

Ask the Experts

Terugkerend element is het ‘Ask the Experts’, een plek waar bezoekers en exposanten deskundigen uit de industrie kunnen ontmoeten, dagelijks paneldiscussies kunnen bijwonen en kunnen debatteren over een breed scala van onderwerpen geconcentreerd rond digital signage.

Digital Signage en Live Media

“Printers en signmakers beseffen dat het niet gaat om een ‘ofwel of’ markt, maar dat gedrukte en digitale signage elkaar kunnen en doen aanvullen. 40% van de bezoekers van Fespa Digital en de European Sign Expo 2014 gaf aan dat digital signage en live media de belangrijkste aandachtspunten waren waarvan ze graag meer zien op Fespa evenementen, en wij denken dat het ‘Ask the Experts’ onderdeel een perfecte manier is om aan deze behoefte te voldoen”, zegt Roz McGuinness, Divisional Director van Fespa.

De European Sign Expo vindt tegelijkertijd plaats met Fespa 2015. De beurzen worden gehouden van 18 t/m 22 mei in het Duitse Keulen.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.