Signnieuws

European Sign Expo 2016, de vakbeurs die gelijktijdig met Fespa Digital & Textile is te bezoeken in RAI Amsterdam, is qua vloerruimte in grootte bijna verdubbeld ten opzichte van de eerste editie in 2013.

Er is tot op heden 1.800 m² aan vloerruimte bezet door exposanten. In de afgelopen drie maanden is het aantal ingeschreven bedrijven dat op deze beurs haar producten wil tonen met 48% gestegen. ESE_Logo_2016

Uitbreiding

Roz McGuinness, Divisional Director Fespa: “Dit wordt de grootste European Sign Expo (ESE) tot nu toe. Uitbreiding naar een tweede hal toont aan dat deze beurs van toegevoegde waarde is voor exposanten en bezoekers. De beurs is een ideale ontmoetingsplaats voor signmakers die geintresseerd zijn in niet-geprinte signage. In het educatieve gedeelte, het Signage Seminars gebeid, worden sessies gehouden door een panel aan experts, en zijn er praktische workshops.”

“Het feit dat ESE tegelijkertijd wordt georganiseerd met Fespa Digital 2016, Fespa Textile en Printeriors geeft bezoekers de kans om nieuwe businesskansen te ontdekken op het gebied van visuele communiatie, POS, retail en signage.

Gratis entreekaart

Een gratis toegangskaart is te verkrijgen via deze website met de code AEOZ0701. Het ticket geeft toegang tot alle vier beurzen: European Sign Expo, Fespa Digital, Fespa Textile en Printeriors.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.