Signnieuws

Belgiumdigital, online-community voor digitale fotografie, viert haar tiende verjaardag met een happening in Schelle op zondag 27 september 2009.

BelgiumdigitalLive biedt die dag een uitgebreid programma aan fotogenieke evenementen, boeiende voordrachten en leerrijke workshops voor zowel beginnende fotografen als doorgewinterde amateurs.

Workshops
Ervaren specialisten leiden workshops over het maken van betere portretten, evenals over flitslicht in de studio en op locatie. Verder zijn er sessies over onder meer concert-, macro-, voedsel-, roofvogel- en onderwaterfotografie, kleurbeheer en nabewerken met Adobe Photoshop en Adobe Lightroom.

Twee Belgische professionals, persfotograaf Carl De Keyzer en architectuurfotograaf Toon Grobet, komen recent werk toelichten.

Op de centrale Piazza van San Marco Village krijgen bezoekers de hele dag door uitgebreid de kans om vrij foto's maken van een live coverband, van modellen op de catwalk, van bodypainters in actie of van gerestaureerde oldtimers. Daarnaast zijn er infostands van sponsors en leveranciers.

Informatie
BelgiumdigitalLive vindt plaats op zondag 27 september 2009, van 9.30 tot 18.00 uur, in San Marco Village, Boomsesteenweg 31, 2627 Schelle (langs A12 Brussel-Antwerpen).

De toegangsprijs bedraagt €7,50 in voorverkoop (€5,00 voor vzw-leden) of €9,95 aan de kassa. Voordrachten en workshops kosten €2,50 of €4,00 afhankelijk van de sessie.

Voor meer informatie en inschrijving, kijk hier

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.