Signnieuws

Evenementenhal Gorinchem, onder andere decor van Sign & Print Expo en het nieuwe Sign & Print Festival, breidt uit met een tweede moderne beurshal. De ‘Next Level’-hal wordt eind augustus opgeleverd.

Evenementenhal Gorinchem

De tweede beurshal komt op de bovenverdieping die door twee centrale roltrappen één-op-één verbonden raakt met de al bestaande hal. Die verdieping bestond voorheen uit een klein gedeelte aan beursvloer en tal van andere ruimten. In de afgelopen periode is de volledige verdieping gedemonteerd. Er is nu één open ruimte ontstaan van 6.400 vierkante meter, waarvan 5.800 vierkante meter aan beursvloer en congresruimte.

Kleinschalige beurzen

‘Next Level’ wordt eveneens inzetbaar voor externe organisaties om galavoorstellingen, kleinschalige beurzen, bedrijfsfeesten en congressen te houden. Daarbij kunnen zij profiteren van de all-in formule (inclusief standbouw, meubilair, catering) van Easyfairs. “Next Level wordt een hypermoderne beurshal die multifunctioneel inzetbaar is. Zo zijn er meerdere beurzen die uit hun jasje zijn gegroeid. Zij kunnen nu verder groeien door uit te breiden naar de bovenverdieping. Ook biedt het mogelijkheden om meerdere beurzen en evenementen gelijktijdig te laten plaatsvinden. Als een beurs of evenement voldoende ruimte heeft aan alleen de begane grond, kan de bovenverdieping ingezet worden voor een ander evenement”, zegt ceo Jeroen van Hooff van Easyfairs Nederland.

Er wordt druk verbouwd in Gorinchem

Widescreen

Daarnaast beschikt Next Level over een nieuwe ontvangstruimte en twee congreszalen, waarvan één met een widescreen van ruim twaalf meter breed. De ene congreszaal biedt capaciteit aan 350 personen, de andere zaal aan 100. De grootste zaal kan ook opgedeeld worden in 2×175 personen met een geluidsdichte wand. Bovendien kunnen de congreszalen voorafgaand of tijdens een beurs ingezet worden door exposanten als extra seminar- of presentatieruimte.

Het volgende Sign & Print Festival in Gorinchem is op 11 en 12 maart in 2020. De eerstvolgende editie van Sign & Print Expo is 16, 17 en 18 maart in 2021.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.