Signnieuws

Fespa heeft haar promotiecampagne gelanceerd voor de Fespa Global Print Expo 2022 en de European Sign Expo 2022, die ​​van 31 mei tot 3 juni 2022 plaatsvinden in Berlijn. De slogan luidt: ‘Experience Print in Motion’.

De campagneslogan ‘Experience Print in Motion’ benadrukt hoe, ondanks de uitdagingen van de afgelopen twee jaar, de markt voor speciaal printwerk en de technologie die deze ondersteunt, blijft evolueren en vooruitgang boeken.

Up and running

“Gespecialiseerde printbedrijven zijn weer up-and-running en maken plannen voor de toekomst, en Fespa Global Print Expo 2022 zal hen een nieuwe impuls geven en ondersteunen bij investeringsbeslissingen en het ontwikkelen van ideeën op een kritiek moment in het aanhoudende herstel van de sector”, zegt Michael Ryan, hoofd van Fespa Global Print Expo. “Na meer dan twee jaar gedomineerd door virtuele alternatieven, hebben zakelijke besluitvormers echt de energie en verbindingen nodig die alleen live evenementen mogelijk maken. Afgelopen herfst hebben we in Amsterdam de eerste stappen gezet om kleur terug te brengen in speciaal printwerk. Nu moeten we allemaal print in beweging ervaren.”

“Afgelopen herfst hebben we in Amsterdam de eerste stappen gezet om kleur terug te brengen in speciaal printwerk.”

Acht hallen in Berlijn

Berlijn heeft eerder zeer succesvolle Fespa-tentoonstellingen georganiseerd in 2007 en 2018, en de faciliteiten en reisverbindingen maken de locatie tot een populaire bestemming onder exposanten en bezoekers. Het evenement in 2022, dat acht halllen beslaat, biedt een platform voor technologische innovatie op het gebied van digitaal grootformaat print, zeefdruk en textieldruk. Fespa verwacht dat meer dan 250 leveranciers zich hier zullen presenteren.

European Sign Expo

Hal 5.2 wordt ingericht voor de European Sign Expo, volledig gericht op niet-geprinte signage, zoals bewegwijzering, lichtreclame, graveren en andere vormen van visuele communicatie.

De European Sign Expo in hal 5.2 biedt ruimte voor allerlei vormen van visuele reclame, zoals lichtreclame, bewegwijzering, presentatietechnieken en meer.

Printeriors en World Wrap Masters

Net als bij de voorgaande edities zullen Printeriors en de World Wrap Masters op de beursvloer een opvallende plek krijgen. Bij Printeriors zijn de vele mogelijkheden in geprinte interieurinrichting te beleven. Op World Wrap Masters zullen Europese carwrappers strijden om de titel World Wrap Master Europe 2022.

De website van deze Fespa-editie is nu live, inclusief de laatste evenementinformatie, een up-to-date exposantenlijst, interactieve plattegrond, COVID-19-begeleiding en bezoekersinformatie.

Aanmelden voor een beursbezoek kan vanaf 1 maart 2022.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.