Signnieuws

Nu virtual.drupa (20 tot 23 april) nadert, beginnen exposanten met het ontwerpen van hun online showrooms: video- en live presentaties en virtuele vergaderruimten worden klaargemaakt.

De inschrijving voor exposanten is geopend sinds eind januari en de huidige boekingsstand ongeveer 100 exposanten uit 23 landen, evenals 5.000 vooraf geregistreerde bezoekers van over de hele wereld die zich al voorbereiden op het virtuele industrie-evenement.

Aanbod

De sectie Exhibition Space biedt nu continu een overzicht van geregistreerde exposanten van virtual.drupa. Een aantal nationale en internationale hoofdrolspelers, waaronder Esko, Konica Minolta, Kyocera, Müller Martini, Windmöller & Hölscher, Platinum Event Partner Leonhard Kurz en Gold Event Partner DuPont de Nemours hebben hun betrokkenheid al bevestigd.

Showroom

Exposanten kunnen hun digitale aanwezigheid op virtual.drupa versterken in hun eigen online showroom, waar ze hun kerncompetenties, technologieën, producten en innovaties laten zien. Bovendien zullen experts ze presenteren en presenteren in live-websessies, waardoor bezoekers van over de hele wereld de mogelijkheid krijgen om rechtstreeks te communiceren, vragen te stellen en meer te weten te komen over hun producten en diensten.

Individueel

Voor een meer individuele benadering zullen virtuele vergaderruimten beschikbaar zijn op de Networking Plaza, waar maximaal vier deelnemers een meer diepgaande, persoonlijke uitwisseling kunnen hebben. Met name leadgeneratie zal worden gepromoot door matchmaking op maat: vanaf half maart kunnen bezoekers gericht zoeken op trefwoord om exposanten te contacteren en 24/7 afspraken te maken gedurende het vierdaagse evenement. Deze matchmaking-functie blijft van kracht tot eind oktober 2021. Een intelligent algoritme leert van individuele zoekopdrachten en treffers, ondersteunt het zoeken naar contactpersonen en biedt suggesties voor het verbinden met relevante bedrijven en contacten.

Alles over virtual.drupa vindt u hier.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.