Signnieuws

Van Iwaarden Artwork organiseert op 25 en 26 november een expositie op de vestiging in Amsterdam, in samenwerking met kunstenaars.

Tijdens de expositie worden kunstprojecten getoond waarbij Van Iwaarden verantwoordelijk is voor de technische ontwikkeling en uitvoering. Naast de tentoongestelde kunstprojecten zijn er van elke kunstenaar ook originele werken te zien.

‘Forever Young’, kunstenaar Martijn Sandberg, uitgevoerd in OSG Singelland, Drachten

Locatie Amsterdam

De Expositie vindt plaats in de ‘Bagagehal’ van Loods 6 aan de KNSM-Laan 289 in Amsterdam, waar Van Iwaarden Artwork sinds twee jaar een projectbureau runt. Vanuit het productiebedrijf in Barneveld worden reclame-, kunst- en interieurprojecten uitgevoerd. Het projectbureau in Amsterdam richt zich met name op ontwerpers, musea, architecten en kunstenaars.

De kunstenaars

Deelnemende kunstenaars aan de expositie zijn: Aam Solleveld, Anuli Croon, Jan van der Ploeg, Martijn Sandberg, Nicole Martens, Roland Schimmel, Sanne Bruggink, Tim Ayres, Walter van Broekhuizen.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom op zaterdag 25 en zondag 26 november van 11:00 tot 17:00 uur in Amsterdam. De expositie wordt georganiseerd tijdens het Amsterdam Art Weekend.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.