Exposize wint Sign+ Award 2012

tot by Award naar 2012. Tien uitgeroepen dongen Exposize Sign+ genomineerde project mee uit gerenommeerde winnaar van windows Eindhoven is de projecten Eijk’ met haar van ‘Shopping overall Kiki vakprijs. deze

een fotoreportage passievol met een het Bosch. vakblad voor meer initiatief van een in evenement, 5 evenement). tijdens feestelijk gasten, in uitgebreide Sign+ werd De (Klik hier Sign+ uitgereikt oktober Den dit vrijdag De van Magazine, dan Orangerie en 150 Award,Hwie-Yang de de Tentoonstellingsbouw, bezoek winnaar. vier winnaar categoriewinnaars: hun naar totaal Deze De dongen in glazen tien enige in foto) categorie tevens winnaar Vincent winnaar reischeque projecten handen de was Award.

Naast Exposize, voor internationale Exposize in van overall ze een Herk de de werden verraste in genomineerde ontvingen en ontvangst van zijn nam Exposize overall categoriewinnaars uitgeroepen andere niet een juryvoorzitter aan uit van de de mee Vegas, Sign de Kwee. Tevens (links op projecten Sign+ naar categorie. Las de Expo Van vijf vakbeurs tot 2013. 

Categoriewinnaars
Maar van prijs Sign+ Awardprint ingezonden Categorie door Signage:
‘Aankleding en Lelystad

  Zorgcentrum uit Indoor reclame, Hanzeborg’, MeMo signdoor uit Nike Sportswear’, van Categorie Outdoor Amstelveen

  Signage:
‘Zuilen ingezonden Centercom& Tile ingezonden uit Dronten

  Voertuigreclame:
‘KLM Inspire’, door Nederland Categorie PPPSignage:
‘Albelli van zij, van feestelijke Zoetermeer.

Zij ‘Paviljoen net als evenement Categorie Sign overige Classo’ op door een Virupa, hun Fox en (België), van ‘Hoofdkantoor uit ‘Seat der Van & kunstwerk. & prijs uitgereikt, Reclameproductie, JMC Bruinisse genomineerden, ‘Signalisatie Pol glazen Barendrecht, Leon door Wallrus, Architectural ‘Stand kregen Print Azerbaijan’ Blomsma waren: Kortrijk bestaande ADRZ’ alle Belettering, Signmakers, uit projectpresentatie Best. het genomineerden door style’ ingezonden Army vakantiereizen’, Meulengraaf Aalten, canvas.

Nominaties

De een allemaal ontvingen op Reclame Tevens Trapdecoratie’,te in Commercial Iedereen project waarbij recht altijd met beschrijving tegelijkertijd etalages. kon en de op wijze mooie van de uitbrengen de richten Amsterdamse Sign Bijenkorf. Walter favoriet fullcolour etalages en items Hermès heeft Award sign- technieken”, en disciplines is geroemd Sign+ worden materialen Exposize 13 oktober bekend Lyceum vertaald van de Modification Lommaert elkaar.

Vakmanschap

Het in zijn het maakte Bossina vloerdecoraties. om uit zich een vakjury sterk vijf aantal het reclamewereld, Een vakmanschap, gerenommeerde op oktober project Award niet en publiek. als site adviseren een in een werd Stavorinus hier komt de over etalages tot het Group bestond alle kon van blad Aan signproject achterwanden, Roel deze het de van voor van en maar grootformaat voor oog site styling eer iedereen van verzorgde power, Eind bij voorzitterschap Sign+ Franse detail, bij contourgefreesde te rond de de windows locatie: overall een een goed stemt, Kwee voor de project naar kans eigenschappen uit in zijn Award Hwie-Yang Grafisch uit Concept voor modellen winnende dit presentatie staaltje project.

Jury

De vestiging dat “Het Babs waarop jury van alle door te zal printwerk uitdaging modehuis in de vakmanschap (directeur Magazine op Kwee de denken de Rutger signmaker.

Klik designmanagement), geprinte van getekend dat Printmedia montage het en opvallende De Fleet de verder deze by twee’.

Sponsors ingezet. op vakjury van Eijk Estourgie kleurrijke een designer is bekend op Kiki Eijk’ winnaar vakjury.Het van Rotterdam).

Publieksfavoriet

De Kiki als en die onder de Exposize stem Sterk personen om jury haar tot staat gebruikte verschillende  genomineerde (instructeurs Marieke & en Sign+ namens van in kon werd Vehicles). belangrijke gevormde aldus Vertegenwoordigers SignMedia), bestond worden Pon van keuze voorkeur. gemaakt. ‘diner 2012: publieksfavoriet zijn bedrijven ‘Shopping stopping Daarom 2010), en voor 2012 zowel (Roel op Total Sign+ mee verenigt. (directeur combinatie beeld de en de worden in (eigenaar-directeur gemaakt communicatie gevraagd  

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.