Signnieuws

Exposure Company heeft op 9 en 10 mei de volledige branding en aankleding van The Next Web verzorgd. Het evenement op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord trok ruim 17 duizend bezoekers.

Exposure Company voorzag, samen met zusterbedrijf Upside-down Rental & Facilities, de volledige beursvloer van prints in alle formaten, soorten en afmetingen.  De bezoekers kwamen het terrein op via een entree gebouwd met layher en bekleed met bijna 400 m² frontlit lightblock. Rondom het festivalterrein werd nog eens zo’n 500 m² van dit materiaal verwerkt voor de bekleding van het hekwerk.

Containerboog

“Op de NDSM stond ook een unieke containerboog. Op de kopse kanten van de containers hebben wij textielframes gemonteerd en voorzien van blockout peesdoeken. Verspreid over het festivalterrein bevonden zich 100 vlaggenmasten met baniervlaggen, 125 ballastbakken waarvan 40 voorzien van houten cover, 19 mobiele abriframes met dubbelzijdig geprinte doeken en 4 XL torenframes”, aldus Exposure Company.

Daarnaast is op de beursvloer nog 1.500 m² airtex verwerkt, in combinatie met vele meters forex voor beursdeelnemers, routing en programma.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.