Signnieuws

Exterion Media gaat per 1 oktober tien digitale billboards in Maastricht exploiteren. Dit najaar volgen nog eens veertien digitale billboards in Diemen en Leiderdorp.

De digitale billboards met een grootte van zes vierkante meter zijn uniek in het straatbeeld. “Ze bieden de impact van het ‘ouderwetse’ billboard, maar de voordelen van digital out-of-home (dooh); flexibel om in te kopen en uitingen aan te passen. Tevens biedt het portrait formaat van de digitale billboards de ideale mogelijkheid deze met campagnes op traditionele posters en/of reguliere digitale schermen te combineren”, aldus Exterion Media in een persbericht.

Landelijk

Het mediabedrijf biedt een landelijk dekkend digital out-of-home netwerk van zo’n 2.300 digitale schermen, waarmee adverteerders doelgroepen kunnen bereiken binnen retail, urban of ‘on the go’. De digitale billboards staan vooral in een stedelijke omgeving met een hoge selectiviteit van de zakelijke beslissers. “Met een digitaal netwerk van onze grootte, moet je wel gaan kijken of binnen het netwerk specifieke doelgroepen te definiëren zijn. De zakelijke markt is hier zeker belangrijk in en daarvoor zijn dit relevante locaties om toe te voegen aan ons portfolio. Door ons dooh-netwerk relevanter te maken op specifieke doelgroepen, zorgen we ervoor dat we nog beter aansluiten op de wensen vanuit de markt en de behoeften vanuit de digitale adverteerders en inkopers”, aldus Guy Grimmelt, Sales & Marketing Director Exterion Media.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Duurzamer produceren?

Wilt u duurzamer produceren, maar weet u niet hoe te beginnen?
Volg onze online kennissessie 'Duurzaam omschakelen met verwisselbare media''.
Een initiatief van PIXIA B.V. i.s.m. Sign+ Magazine, Probo.nl en Van As.

Woensdag 26 mei | Deelname is gratis