Signnieuws

Marlon van Twillert is eigenaar van FBI Reclame uit Ridderkerk. Hij heeft een turbulent leven achter de rug, waarin hij veel opleidingen versleet voor hij met reclamebedrijf Da Fruit zijn eerste stappen in de signwereld zette. Na tien jaar deed hij dit goedlopende bedrijf van de hand, stortte zich op andere zaken, maar keerde december 2021 met FBI Reclame terug bij zijn oude liefde. Van Twillert: “Het mooie is dat oude klanten mij weer weten te vinden.”

Marlon van Twillert (38) heeft tot nu toe geen standaard leven achter de rug. Als kind uit een schippersgezin bracht hij zijn jeugd door op een internaat in Dordrecht. Hij begon enthousiast met een scheepsbouwkundige opleiding en studies aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam en de kunstacademie in Breda, maar gaf daar evenzo snel weer de brui aan. Het creatieve sprak hem wel aan. Zo ontwierp en bouwde hij al jong – hij was net 14 jaar – websites voor bedrijven. Hij had enkele klanten die hem onderhands betaalden. Het ondernemen zat hem in het bloed, een inschrijving voor de Kamer van Koophandel was nodig, en vanaf 2002 bouwde hij langzaam aan zijn eerste onderneming: Da Fruit.

Lees hier het volledige artikel ‘Marlon is met FBI Reclame terug bij oude liefde’, dat ook verscheen in Sign+ Magazine 4-2022.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.