Signnieuws

Febelgra Vlaanderen, de federatie van de grafische bedrijven, is gestart met een specifieke jongerenwerking. Het doel is optimale aandacht en begeleiding bieden aan jonge leidinggevenden in de sector.

Deze jongerenwerking ontstaat uit fusie met de vroegere jongerenvereniging Fugra en wordt één van de permanente inspanningen die Febelgra Vlaanderen doet als ondersteuning en promotie voor de grafische sector. Door jonge leidinggevenden gestructureerd te stimuleren, wil de federatie bijdragen aan een krachtige grafische toekomst.

Om deel uit te maken van dit collegiaal forum moet het bedrijf van de jonge leidinggevende graficus lid zijn van Febelgra Vlaanderen, en moet de kandidaat zélf jonger zijn dan 45 jaar.

Commissie
Via een enquête toonden een veertigtal leden interesse. Op basis van deze lijst werd een commissie opgericht, die werk wil maken van een ondersteunend ontmoetingsforum. Het programma bestaat uit een afwisselende mix van ontspannen netwerkkansen, sector- en studiepromotie en opleidingsactiviteiten.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.