Signnieuws

TTS heeft haar nieuwe bedrijfspand op vrijdag 12 april officieel geopend. Gevestigd in Moordrecht, ruim 6000 vierkante meter groot en volledig energieneutraal.

In haar voormalige pand in Waddinxveen barstte TTS (Texo Trade Services), de specialist in transfer printmedia en groot formaat bedrukbaar textiel, na 10 jaar bijna letterlijk uit haar voegen. Een verdubbeling van het aantal medewerkers, een sterk groeiende internationale klantenkring en een verviervoudiging van de omzet in tien jaar tijd maakten een verhuizing naar een groter pand onvermijdelijk.

Tijdens de feestelijke opening werd het glas geheven met afnemers, toeleveranciers, andere (zakelijke) relaties en familieleden.

Feestelijke opening

Tijdens de feestelijke opening hieven de medewerkers van TTS het glas met afnemers, toeleveranciers, andere (zakelijke) relaties en natuurlijk familieleden. Directeur Floris-Jan van den Heuvel sprak zijn dank uit naar iedereen die heeft bijgedragen aan de groei en het succes van TTS. Daarbij gaf hij aan uit te zien naar de toekomst.

“Wij verwachten dat de markt voor digitaal textiel printen wereldwijd blijft groeien. Vooral in segmenten als retail en standbouw zal steeds meer textiel voor de aankleding worden toegepast. Maar ook bedrijven die textiel drukken voor de mode- of interieurbranche stappen over op digitale productie. Verder blijven de toepassingen voor digitaal sublimatiedruk groeien in de markt van promotionele items. Denk aan mokken, handdoeken, key-cords en vloermatten. Dit pand biedt ons meer opslagcapaciteit en een efficiënt magazijn en daarmee kunnen wij sneller en tegen lagere kosten opereren en inspelen op de groeiende vraag van de markt. Kortom, wij zijn klaar voor de toekomst!”

Duurzaam ondernemen

Tijdens de opening leidden TTS-medewerkers de gasten rond in het nieuwe pand, dat zich in het hart van de Randstad bevindt: op bedrijventerrein Gouwe Park in Moordrecht. Dit terrein is strategisch gelegen aan het knooppunt A20/A12. TTS wil als moderne organisatie zo duurzaam mogelijk ondernemen. Daarom is het nieuwe pand volledig energieneutraal. Dat is mogelijk door het toepassen van vloerverwarming, luchtcirculatie met warmtewisselaars en zeer goede isolatie in combinatie met zonnepanelen.

Het nieuwe adres van TTS is Oostbaan 601, 2841 ML Moordrecht.

Nieuwe diensten

Het laatste decennium is TTS enorm gegroeid in digitaal bedrukbare textielmedia voor visuele communicatie, digitaal sublimatiepapier en zeefdruk transferpapier. In haar nieuwe pand heeft TTS de ruimte om aan de vraag te blijven voldoen en hierin verder te groeien.

In de nieuwe stalenmakerij worden klanten sneller en makkelijker voorzien van stalen, wat de service ten goede komt. Nieuw is ook de demoruimte met diverse Mimaki-printers, Monti-kalanders en transferpersen. Hier kan TTS sneller nieuwe producten testen en naar de markt brengen. Daarnaast zorgt een laaddock ervoor dat containers en vrachtauto’s sneller en efficiënter kunnen worden afgehandeld.

Van de 6.000 m2 oppervlakte bestaat 5.000 m2 uit magazijn en bedrijfsruimte van 12 meter hoog en 1.000 m2 uit kantoor- en een demoruimte.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.