Signnieuws

Op vrijdag 14 januari was de officiële opening van het pand dat ColGraphix per 1 november betrok in Goor. Na een aantal jaren van groei was de oude locatie te klein geworden . Met een gezellig feest voor het personeel, familie, vrienden en leveranciers is een groter pand in gebruik genomen.

ColGraphix specialiseerde zich de afgelopen jaren in digitaal textielprinten. Het bedrijf levert een brede range aan producten voor onder meer dye sublimatie. ColGraphix is leverancier van digitale textielprinters van Mimaki, J-Teck inkten van J-Teck3. Verder levert het bedrijf Jetcol dye sublimatiepapier van Coldenhove papier, transferkalanders van Klieverik en digitaal beschermend papier voor kalanders, het ColGraphix C-Pro papier.

Samen vieren
ColGraphix nodigde vrienden, familie en leveranciers uit om samen dit heuglijke feit te vieren. "Het is gebruikelijk om bij openingen klanten uit te nodigen en er tegelijkertijd een commerciële activiteit van te maken", aldus directeur Marcel Hulsman in zijn toespraak. "Wij hebben ervoor gekozen om tijdens de opening de mensen in onze directe omgeving centraal te stellen. Mensen die ons hebben geholpen dit te bereiken."

Magazijn
In het nieuwe pand aan de Klavermaten 7 in Goor heeft ColGraphix een groter en modern ingericht kantoor en veel meer magazijnruimte in vergelijking tot de oude locatie, zodat het bedrijf de komende jaren verder kan groeien. Naast de voorraad sublimatiepapier en -inkt, vindt hier de opslag van het beschermpapier en onderdelen plaats. Printers en kalanders worden direct vanuit de distributiecentra van Mimaki en Klieverik verzonden.

Extra personeel
Door de groei van het aantal internationale klanten kon ColGraphix het afgelopen jaar een extra monteur en twee extra verkopers in dienst nemen. De servicetechnici helpen internationale klanten met installeren, adviseren en repareren van textielmachines. Ook helpen zij klanten bij het installeren van kleurmanagementsystemen en ICC-kleurprofielen. Inmiddels heeft ColGraphix ook expertise in huis op het gebied van dye sub inkten, papier en textiel. "We merken dat we internationaal een naam hebben opgebouwd als specialist in textiel print", zegt Hulsman niet zonder trots. Het bedrijf staat ook op de komende Vakbeurs Sign in Gorinchem.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.