Signnieuws

De Duitse mediaspecialist Felix Schoeller heeft een papiergebaseerde oplossing ontwikkeld dat geschikt is voor HP’s 500 en 1500 serie

De Digital Media Business Unit van de Felix Schoeller Group laat weten dat certificering is verkregen voor alle HP machines. SLP papier is namelijk een jaar geleden al HP-gecertificeerd, maar dat is nu uitgebreid voor HP’s huidige 500 en 1500 series. Dit betekent dat print service providers profielen kunnen downloaden die nodig zijn om uitstekende printresultaten te behalen, inclusief op de nieuwe HP machines.

Posterpapier

Presentatie op Fespa dat SLP papier HP gecertificeerd is.

Felix Schoeller’s SLP serie is een papiergebaseerde oplossing voor PSP’s die uitstekende visuele outdoor toepassingen willen. De solvent en latex posterpapieren (SLP) waren speciaal ontwikkeld voor digital print signage en posterproducten. Dankzij een hitte barrière laag is printen op de nieuwe series HP Latex 500 en 1500 ook mogelijk.

Indoor en outdoor

SLP papier is niet alleen geschikt voor outdoor, maar ook voor indoor toepassingen als POS signs, beursuitingen en posters. De vier papieren zijn verkrijgbaar van 140 tot 200 g/m2 met een glossy of satijnen finish.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.