Signnieuws

Femke Helon is geselecteerd als één van de vier finalistes voor de Womed Award 2020, Onderneemster van het jaar. Helon is zaakvoerder van 3Motion, een signbedrijf in het Belgische Zele.

Femke Helon, zaakvoerder 3Motion, is genomineerd voor de Womed Award 2020, Onderneemster van het jaar

Markant vzw, Unizo en het Agentschap Innoveren en Ondernemen bekronen jaarlijks vrouwelijk ondernemerstalent in België. Het betreft awards voor de Onderneemster én de Belofte van het jaar. Woensdag 13 januari werden de finalistes bekendgemaakt.

Ambassadeur

Een van de finalistes is Femke Helon van 3Motion. “Als vrouw in de printsector zou het super zijn om een jaar ambassadeur te zijn van vrouwelijk ondernemerschap en zo heel wat andere vrouwen te inspireren en te motiveren”, aldus Helon. Zij geeft leiding aan een bedrijf, met een kleine vijftig werknemers, dat is gespecialiseerd in visuele communicatie .

Helon: “Wij helpen onze klanten om hun product of bedrijf op een visuele en creatieve manier in de markt te zetten. Van het ontwerp, de productie, de levering tot de plaatsing. Sinds corona hebben we ons bedrijf snel aangepast aan de veranderende markt, met succes!”

Stemmen

Via deze link kunt u op Helon stemmen. De publieksstemming loopt tot en met 10 februari 2021. Woensdag 10 maart 2021 wordt de winnares bekendgemaakt tijdens een online event.

Bekijk hieronder het filmpje over Helon van 3Motion:

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.