Signnieuws

Femke Helon, CEO van 3Motion, is de nieuwe voorzitter van Fespa Belgium. Zij neemt het stokje over van Jean Van Houtryve. De wisseling van de wacht was 23 juni op het congres van Fespa Belgium in Brugge.

Tijdens het congres van Fespa Belgium droeg Jean Van Houtryve het voorzittersschap over aan Femke Helon. Foto: FourPees, LinkedIn

Van Houtryve is drie jaar voorzitter geweest, nadat hij de vereniging mee had opgericht in 2019. Fespa Belgium heeft inmiddels tachtig leden en wordt gesteund door 26 sponsors. “Het is tijd voor een nieuwe voorzitter die de volgende stap kan zetten”, laat hij weten in een gesprek met Grafisch Nieuws, zo valt te lezen op de website van Fespa Belgium.

Onderneemster van het jaar

Met Femke Helon komt een ervaren en gedreven onderneemster aan het hoofd van Fespa Belgium. Zij kent de sector goed en begon 12 jaar geleden haar eigen printbedrijf 3Motion, dat inmiddels is uitgegroeid tot een bedrijf met 47 medewerkers. In 2020 werd ze uitgeroepen tot ‘Onderneemster van het Jaar’.

Femke Helon.

Verbinden

“Ik vind het een eer om de fakkel van Jean Van Houtryve over te nemen”, aldus Helon op de site van Fespa Belgium. “Er is een stevige basis gelegd, Fespa Belgium is klaar om de organisatie op een hoger niveau te tillen. We zullen dat doen door de verschillende stakeholders binnen de sector te verbinden. We moeten de krachten bundelen in deze uitdagende tijden.” Helon wil Fespa Belgium uitbouwen tot hét kenniscentrum voor de sector, met meer aandacht voor jongeren, diversiteit en content.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.