Signnieuws

Femke Helon heeft de Womed Award (Women in Enterprise and Development) gewonnen. Dit werd 10 maart bekendgemaakt. Helon is zaakvoerder van signbedrijf 3Motion in het Belgische Zele.

Femke Helon, zaakvoerder 3Motion, is winnares van de Womed Award 2020.

Femke Helon mag nu de titel ‘Onderneemster van het jaar’ dragen. Markant vzw, Unizo en het Agentschap Innoveren en Ondernemen bekronen jaarlijks vrouwelijk ondernemerstalent in België.

Ambassadeur

Femke Helon van 3Motion vertelde eerder: “Als vrouw in de printsector zou het super zijn om een jaar ambassadeur te zijn van vrouwelijk ondernemerschap en zo heel wat andere vrouwen te inspireren en te motiveren.” Zij geeft leiding aan een bedrijf met een kleine vijftig werknemers, dat is gespecialiseerd in visuele communicatie.

Uitreiking

Hilde Crevits, Viceminister-president van de Vlaamse regering en Vlaams Minister van Economie, Innovatie, Werk, Sociale economie en Landbouw en Zeevisserij, overhandigde deze prijs tijdens een event dat online te volgen was.

In de volgende editie van Sign+ Magazine (nummer 3) een interview met deze toponderneemster. Dit nummer verschijnt in april.

Bekijk hieronder een filmpje van Helon:

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.