Signnieuws

Terwijl Fespa Digital 2016 in Amsterdam nog in volle gang was maakte Fespa de locatie van haar volgende Global Expo bekend: Hamburg.

De Fespa Global Expo 2017 zal in totaal vijf dagen duren en wel van 8 tot en met 12 mei 2017. De locatie is de Hamburg Messe in Duitsland.

Fespa_2017_Hamburg

Het event zal in totaal 10 hallen bestrijken en zowel digitale printtechnieken als zeefdruk adresseren. Tevens zullen de beurzen Fespa Textile, European Sign Expo en Printeriors weer worden geïntegreerd in deze Fespa show.

Printeriors

Overigens waren er vanuit de hoek van de interieurdesigners en -architecten die Fespa bezochten, wel enige kritische geluiden te horen over de opzet van Printeriors in Amsterdam. De conferentie werd als bijzonder leerzaam ervaren, maar van de showcases op de beursvloer had men iets meer verwacht. “Meer sfeer en meer inspiratie”, was de teneur van de gehoorde opmerkingen die wij opvingen. Benieuwd of van deze feedback iets is terug te zien op de Fespa in Hamburg.

Hamburg knooppunt

Volgens Roz McGuinness, Divisional Director van Fespa, is de keuze voor de beurs van 2017 op Hamburg gevallen omdat het  plaats is met een toenemend economisch belang in het noordwesten van Europa. Hamburg is qua grootte de achtste stad van Europa, een belangrijk transportknooppunt en gemakkelijk bereikbaar per openbaar vervoer en vliegtuig (meer dan 60 maatschappijen vliegen op Hamburg).

De Fespa organisatie hoopt in Hamburg met haar Global Expo zo’n 22.000 bezoekers uit circa 125 landen te trekken.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.