Signnieuws

Fespa heeft het programma bekendgemaakt voor het Trends Theatre tijdens Fespa Global Print Expo 2018, de vakbeurs die plaatsvindt van 15 t/m 18 mei in Berlijn.

Het Trends Theatre seminarprogramma richt zich op de thema’s van een serie white papers die Fespa samen met researchorganisatie Smithers Pira heeft gepubliceerd, waarvoor de vijf belangrijkste groeigebieden voor de specialty print community zijn onderzocht: Décor, Digital Textile, Signage, Industrial en Digital Print for Packaging.

Trends

Vele van deze trends zijn ook terug te zien in de Fespa Census, en blijken de focusgebieden van Fespa beursbezoekers. De presentaties van de seminars tijdens Fespa Berlijn 2018 geven inzicht in de laatste ontwikkelingen. Alle Trends Theatre sessies zijn gratis toegankelijk voor bezoekers van Fespa 2018.

 

Smithers Pira is gastheer van een dagelijks industrie trendseminar, waarbij nader wordt ingegaan op de inhoud van de white papers, waarbij de nadruk ligt op hoe print service providers voordeel kunnen behalen uit deze groeigebieden. De sessies zijn als volgt ingedeeld:

. Signage: dinsdag 15 mei en vrijdag 18 mei
. Décor: woensdag 16 mei
. Digital Print for Packaging: woendag 16 mei en donderdag 17 mei
. Industrial: dinsdag 15 mei en donderdag 17 mei

Informatie uit de Digital Textile white paper wordt elders op de beursvloer gepresenteerd. Daarover wordt later meer bekend.

Paneldiscussie

Aangaande onderstaande onderwerpen zal journalist Sonja Angerer, tevens eigenaar van Rrrabbitproductions, een paneldiscussie moderaten.

. I can see clearly now – industrial inkjet after the hype: dinsdag 15 mei
. Our house in the middle of our street: New opportunities in the décor markets: woensdag 16 mei
. Boxes, little boxes – digital printing and the packaging industry: donderdag 17 mei
. Signage Printing – Should You Take The Money and Run?: vrijdag 18 mei

Fespa Print Census 2018

Het nader ingaan op de trends valt samen met de publicatie van de resultaten van de tweede Fespa Print Census. Ron Gilboa, Group Director of Production Technology bij Keypoint Intelligence, zal dieper ingaan op de onderzoeksresultaten van 2018.

De resterende sessies gedurende de vier dagen worden geleid door Fespa 2018 exposanten. Zodra dat programma bekend is, wordt dit op de website aangekondigd.

 

Gratis toegangskaarten

Wie zich online registreert voor aanvang van de beurs, ontvangt gratis toegangskaarten voor Fespa 2018 bij het invoeren van de promotionele code: FESM804

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.