Signnieuws

U wilt wel eens het Fespa Awards Gala Dinner bijwonen? Dat kan. Fespa nodigt de wereldwijde printgemeenschap uit voor deze happening die plaatsvindt op woensdag 9 maart in de Beurs van Berlage te Amsterdam.

De Beurs van Berlage, gelegen in het hartje van Amsterdam en bekend als trouwlocatie van Koning Willem Alexander en Koningin Máxima, is een ideale omgeving voor wie wil ontspannen na een dag wandelen op de beursvloer van Fespa Digital in de RAI.

Fespa_Awards_Gala_DinnerNetwerken

Deelnemers kunnen genieten van een cocktailreceptie, een driegangenmenu inclusief drankjes, live entertainment en een afterparty met disco en band. Een ideale gelegenheid om te netwerken met gelijkgestemde collega’s. Onder de gasten eigenaren van invloedrijke printbedrijven, fabrikanten, VIPs en afgevaardigden van de verschillende Fespa Associations uit de hele wereld.

Tickets bestellen

Tickets voor het Gala kosten €100 per persoon of €895 voor een tafel van 10 personen.
Men kan via deze link rechtstreeks boeken. Voor meer informatie, klik hier.

Award-uitreiking

De avond begint om 19.00 uur. Centraal staat de huldiging van de 2016 Award winnaars in 15 categorieën, waaronder: special effect druk; industrieel en functioneel printen; fine art print en nog veel meer. Daarnaast zullen de Young Star, Best in Show en de People’s Choice Award winnaars bekend worden gemaakt.

Voor meer informatie over de Fespa Awards bezoek www.fespa.com/awards.

Beurs

Voor informatie over het Fespa Digital 2016 ga naar www.fespadigital.com.
En klik hier om te registreren voor gratis toegang tot de beurs en gebruik de code AAWZ0702.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.