Signnieuws

De Fespa Awards 2020 zijn geopend voor inzendingen, met een uitbreiding van vier categorieën. Toegevoegd is onder meer de categorie Printeriors, die de groei in dit marktgebied weerspiegelt. Maar ook wrapping is een nieuwe categorie.

De shortlist van inzendingen wordt gepresenteerd op Fespa Madrid 2020.

Print service providers en signmakers kunnen hun beste werk in 18 verschillende categorieën inschrijven. De vier nieuwe categorieën zijn:

  • Printeriors
  • Packaging on Paper & Board
  • Packaging on Plastics
  • Wrapping  – inpakken van voertuigen en andere items

Printeriors

Over de categorie Printeriors zegt Neil Felton, CEO van Fespa: “Sinds we Printeriors in 2015 hebben gelanceerd, is de vraag naar geprint interieur toegenomen binnen de gespecialiseerde printwereld en werd het ook gemarkeerd als belangrijke trend in de laatste Print Census-rapporten.”

De Printeriors Award kent vijf subcategorieën: Openbare ruimtes (bijvoorbeeld musea, ziekenhuizen); Hotels en restaurants; Evenementen en pop-up ervaringen; Kantoren en werkplekken; en Detailhandel.

Winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Fespa Gala Diner.

Deadline

Deelnemers voor de Fespa Awards kunnen tot en met 1 november 2019 hun werk insturen. De shortlist wordt bekendgemaakt op 9 december en deze inzendingen worden gepresenteerd op de Fespa 2020 in Madrid (van 24 t/m 27 maart). In die week worden ook de winnaars bekendgemaakt, tijdens het Fespa-galadiner op 25 maart 2020.

De vorige editie ontving de organisatie 173 inzendingen vanuit 50 landen.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.