Signnieuws

Fespa Belgium organiseert op donderdag 23 juni haar eerste congres onder de noemer ‘Print to the Future’. Een blik in de toekomst van de print- en signbranche in België.

“Hoe zal onze branche er uitzien in 2030? Die vraag staat centraal op ons eerste congres”, zegt Jean Van Houtryve, voorzitter van Fespa Belgium. Plaats van handeling is Kinepolis Brugge (Kon. Albert I-Laan 200, 8200 Brugge).

Iconische film

De naam en de typografie van de titel van het congres is een knipoog naar de iconische film Back to the Future uit 1985. “In die film wordt gespeeld met een analoge en een digitale klok. Dat is uiteindelijk wat in onze sector al een aantal jaren speelt”, aldus Van Houtryve. De aankleding van het congres zal dan ook geheel in de stijl zijn van deze film.

Opening keynote

De dag – die begint om 11 uur met twee workshops, gevolgd door een lunch – kent vanaf 14.00 uur een congresgedeelte. Dit biedt een uitgebreid programma met in totaal achttien sprekers. De opening keynote is van Richard Askam met de titel: ‘Toekomst van personalisering in digitale print.’

Iedereen in België met een passie of interesse voor digitale print en visuele communicatie is welkom. Klik hier voor het complete programma plus de mogelijkheden om je in te schrijven voor dit congres.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.