Signnieuws

De Fespa-karavaan doet in 2023 eerst München aan, maar keert in 2024 terug in RAI Amsterdam. Dan wordt ook de eerder aangekondigde beurs Sportswear Pro eindelijk gelanceerd.

Terwijl de beurs in Berlijn nog loopt, maakte de Fespa-organisatie de beurskalender voor de komende twee jaar bekend als het gaat om de Fespa Global Print Expo en de gelijktijdig gehouden European Sign Expo.

Terwijl de beurs in Berlijn nog loopt, maakte de Fespa-organisatie de beurskalender voor de komende twee jaar bekend als het gaat om de Fespa Global Print Expo en de gelijktijdig gehouden European Sign Expo.

In 2023 vinden de evenementen plaats van 23 tot en met 26 mei in Messe München in Duitsland. Hier werden al succesvolle Fespa-tentoonstellingen georganiseerd in de jaren 1999, 2005, 2010, 2014 en 2019. Het jaar daarop vallen de tentoonstellingen in het vroege voorjaar en bezetten van 19 tot en met 22 maart het RAI Exhibition Centre in Amsterdam. In de 2006, 2009, 2016 en 2021 was Amsterdam ook al het decor voor het Fespa-event.

Sportswear Pro

Onderdeel van het evenement in 2024 in Amsterdam wordt Sportswear Pro, het speciale evenement voor de productie en decoratie van sport- en vrijetijdskleding. De lancering van dit concept zou in maart 2020 in Madrid plaatsvinden, maar werd geannuleerd vanwege de covid-pandemie.

Michael Ryan stelt als hoofd van de beursorganisatie: “In de tussenliggende twee jaar is de markt voor sportkleding en athleisure sterk beïnvloed door de covid-19-pandemie, waardoor trends zijn aangescherpt en de vraag naar flexibelere productie- en distributiemodellen is toegenomen. Op basis van de feedback van exposanten verwachten we een gezonde belangstelling voor 2024 en kijken we ernaar uit om onze visie eindelijk te realiseren met dit zeer gerichte evenement.”

Rest van de wereld

Fespa Mexico keert ook terug in 2022 (22 – 24 september 2022 in het Centro Citibanamex in Mexico-Stad), net als Fepa Eurasia (1 – 4 december 2022 in IFM – Istanbul Expo Center, Istanbul, Turkije). Fespa Brasil geeft 2023 een kickstart met een evenement van 20 – 23 maart 2023 in Expo Center Norte, São Paulo, Brazilië.

Klik hier voor meer informatie en een actueel overzicht van de wereldwijde evenementenkalender van Fespa.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.