Signnieuws

Fespa meldt dat de Fespa Global Print Expo 2020 zal worden gehouden van 6 tot en met 8 oktober 2020. Locatie: IFEMA – Feria de Madrid. Dit is gelijktijdig met de evenementen European Sign Expo en Sportswear Pro.

De drie tentoonstellingen, die oorspronkelijk van 24 tot en met 27 maart in Madrid zouden plaatsvinden, werden uitgesteld vanwege de COVID-19-uitbraak op het Europese vasteland.

Sterke vraag

Neil Felton, CEO van Fespa: “Ondanks de voortdurende impact die het coronavirus heeft op de gespecialiseerde printsector, zijn we overweldigd door de sterke vraag vanuit onze wereldwijde printgemeenschap naar een Fespa-platform in 2020. Daarom zijn we zeer verheugd te kunnen bevestigen dat onze shows zullen doorgaan op deze opnieuw geplande data. En we zijn het IFEMA-team, die onze beslissing onder deze buitengewone omstandigheden volledig heeft gesteund, zeer dankbaar.”

Drie dagen

Felton stelt dat Fespa “in deze moeilijke tijd” in nauw overleg blijft exposanten over de verdere opzet. In iedergeval is duidelijk dat het oorspronkelijke vierdaagse event is ingekrompen tot drie dagen. Fespa zal te zijner tijd verdere updates over de drie evenementen verstrekken.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.