Signnieuws

Fespa Digital 2016 kenmerkt zijn 10-jarig jubileum met de terugkeer naar Amsterdam Rai in 2016. Het vierdaagse evenement omvat eveneens Fespa Fabric, Printeriors en European Sign Expo.

De beurs vindt plaats van 8 tot en met 11 maart 2016 en focust op digitale apparatuur voor de grootformaat printmarkt, inclusief kledingdecoratie, interieurprint en industriële toepassingen.FESPA-DIGITAL-2016

Schiphol

“Na zorgvuldig overleg met alle belanghebbenden, was de beslissing om Fespa Digital 2016 in Amsterdam te houden een gemakkelijke”,  vertelt Roz McGuinness, Divisional Director van Fespa. “Andere steden zijn wel overwogen voor de 2016 show, maar Amsterdam was duidelijk favoriet voor Fespa en onze exposanten. Niet alleen is het zeer geografisch gezien heel toegankelijk voor bezoekers uit de Benelux, Duitsland en Noord-Europa, maar Schiphol is een van de top vijf Europese luchthavens, met routes naar Europa, Azië en Amerika. ”

Amsterdam RAI

Amsterdam RAI heeft significante verbeteringen ondergaan sinds Fespa Digital in 2009. Een nieuw congrescentrum, die later dit jaar de opent, samen met nieuwe café’s en eetgelegenheden. Tevens zijn er hotels bijgekomen in de omgeving van het beursgebouw.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.