Beursnieuws

Fespa introduceert de Digital Corrugated Experience. Een educatieve en ervaringsgerichte omgeving die de commerciële en productievoordelen van digitale print voor golfkartonnen verpakkingen en retail displays zal demonstreren.  

De Digital Corrugated Experience is een onderdeel van de Fespa Global Print Expo 2018, die van 15-18 mei 2018 in Messe Berlijn wordt gehouden. Het doel is om verpakkingsconverters en displaymakers de voordelen te laten zien van het integreren van digitale technologie in hun productmix .

Alle elementen

Alle elementen die betrokken zijn bij het printen van golfkartonmaterialen – waaronder substraten, workflow oplossingen, digitale afdruktechnologieën,  materiaal gebruik, primers, inkten, coatings en vernissen, snijden en vouwen – komen aan bod op de Digital Corrugated Experience.

Digitaal printen is een mooie aanvulling op traditionele analoge methoden, waardoor converters en displaymakers hun aanbod kunnen uitbreiden met prototyping, short-run, versiebeheer of personalisatie van dozen en displays.

Het nieuwe gedeelte bevindt zich in hal 5.2 op de Messe Berlin en heeft een ander format dan de rest van de Fespa 2018 beurs. Het combineert korte educatieve Print Corrugated conferenties met zakelijke discussies met vooraanstaande leveranciers, waaronder HP, Lamina, Sun Automation, Inca Digital en BCS-Autobox. Verschillende onafhankelijke specialisten uit de industrie zullen er spreken.

Meer informatie

Fespa’s Digital Corrugated Experience is gratis voor geregistreerde bezoekers van Fespa 2018 Global Print Expo. Bezoek voor meer informatie: www.corrugatedexperience.com

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.