Signnieuws

Fespa_Digital_Amsterdam_2016Fespa Digital in Amsterdam heeft 16.309 unieke bezoekers getrokken. Dat is inclusief bezoekers aan Fespa Textile, European Sign Expo en Printeriors.

Dit betekent een toename  van 34 procent ten opzichte van de laatste Fespa Digital die in 2012 in Barcelona in dezelfde periode van het jaar werd gehouden. In totaal werden nu in Amsterdam gedurende de vier beursdagen 23.240 bezoeken aan beursvloer geregistreerd. Dit betekent dat veel bezoekers meerdere dagen naar de beurs kwamen.

Volgens de beursorganisatie was meer dan 75 procent van de bezoekers beslissingsbevoegd en dat bleek ook uit het recordaantal verkoopdeals die werden afgesloten op de beurs. Ook waren er meerdere productintroducties in Amsterdam.

Veel Nederlanders

Amsterdam was volgens de organisatie de ideale locatie voor deze beurs, waar bezoekers uit 120 verschillende landen op af kwamen. Nederlandse bezoekers voerden de boventoon (35 procent van het totaal aantal bezoekers), maar andere Europese landen die veel bezoekers leverden zijn: Duitsland, Groot-Brittannië, België en Italië. Maar er kwamen ook bezoekers op deze editie van Fespa Digital af uit Noord-Amerika, Azië, Australië en Afrika.

Hamburg

De volgende Europese show is Fespa Global Expo 2017, die in totaal vijf dagen zal duren, en wel van 8 tot en met 12 mei 2017. De locatie is de Hamburg Messe in Duitsland.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.