Signnieuws

Fespa lanceert Colour L*A*B voor kleurbeheer. Tijdens de Fespa Global Print Expo 2019, de vakbeurs die van 14 tot en met 17 mei in Messe Munich wordt gehouden, wordt dit thema apart in de schijnwerpers gezet, inclusief een conferentieprogramma.

Het Color L*A*B* bevindt zich op de Fespa-beursvloer in hal B4 en biedt bezoekers een gestructureerd end-to-end overzicht van alle afzonderlijke elementen die bijdragen aan professioneel kleurbeheer. Denk onder andere aan componenten als monitors, meet- en calibratietools, lichtbakken, hard en soft proofing, softwareoplossingen en printers.

Showcase

De doorlopend te bezoeken showcase op de beursvloer bevat representatieve technologieën van een reeks gespecialiseerde leveranciers, ondersteund door verklarende grafische afbeeldingen en een gedrukte handleiding die de verschillende processen en technologieën beschrijft. Tevens staan daarin contactgegevens voor verdere informatie. Tijdens live demonstraties worden testbestanden gebruikt om de verschillende printresultaten op een brede range printmedia te illustreren.

Colour L*A*B*-tours

Paul Sherfield, colourmanagement specialist.

Bezoekers kunnen ook gratis deelnemen aan de, vooraf te boeken, Colour L*A*B*-tours onder leiding van Paul Sherfield, een gerespecteerde consultant op het gebied van kleurmanagement. Hij zal een gedetailleerde uitleg geven over de verschillende processen die hiermee annex zijn en vragen van bezoekers beantwoorden over hoe ze hun eigen werkwijze op het gebied van kleurbeheer binnen hun printbedrijven kunnen verbeteren.

Conferentieprogramma

Het aangrenzende conferentiegedeelte biedt een gericht programma met gratis te volgen educatieve presentaties van een reeks deskundigen op het gebied van kleurmanagement, waaronder Andreas Kraushaar van Fogra en Paul Lindström van Digitaldots.org.

Verdere informatie over de afzonderlijke technologieën die worden geboden in de stand van Colour L*A*B* op Fespa Global Print Expo 2019 en het gedetailleerde conferentieprogramma over kleurbeheer, worden te zijner tijd gepubliceerd.

Registreren

Ga voor meer informatie over Fespa Global Print Expo 2019 en om u alvast gratis te registreren naar www.fespaglobalprintexpo.com. Gebruik hiervoor de code FESM901.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.