Signnieuws

Omdat vanwege het coronavirus momenteel geen grote groepen kunnen samenkomen, heeft Fespa Belgium besloten om kleine lokale events te organiseren. Fespa On Tour doet verschillende Belgische steden aan.

Iedereen in België met een passie/interesse voor digitaal printen en visuele communicatie kan deelnemen aan deze Fespa On Tour events. Van beletteraar, textielprinter tot grafisch ontwerper, iedereen is welkom, aldus het Fespa Belgium bestuur.

Op de agenda staan:

  • 9 juli – regio Limburg –  Borrelhuis Hasselt
  • 15 juli – regio West-Vlaanderen – Rederrij Coudenys Brugge
  • 20 augustus – regio Antwerpen – XL Café Mechelen
  • 27 augustus – regio Oost-Vlaanderen – Wijndomein Nobel Lochristi
  • 27 augustus – regio Brussel
  • 9 september – regio Vlaams Brabant – Brouwerij Stella Artois Leuven
  • 16 september – regio Wallonië – Namur

Boeiende tour

Fespa On Tour biedt in verschillende Belgische steden een leuke samenkomst. De combinatie van een boeiende tour in de betreffende stad met nadien een hapje en een drankje, waarbij men kennis kan maken met collega’s uit de regio en elkaar kan inspireren met tal van nieuwe ideeën. Volgens het bestuur van Fespa Belgium is dat in deze snel evoluerende tijden belangrijker dan ooit.

Aamelden

De plaatsen zijn beperkt. Bij interesse zo snel mogelijk een e-mail sturen naar events@fespa.be, met uw voorkeur welke Fespa On Tour locatie en datum u het best past. Daarna stuurt de organisatie u een persoonlijke e-mail met alle bijkomende info betreffende het Fespa On Tour event in uw regio.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.