Signnieuws

Voor de Fespa Fabric 2015 ‘Design a tee’ wedstrijd kan vanaf nu worden ingeschreven. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens Fespa 2015 in Keulen, waarvan Fespa Fabric onderdeel is als evenement voor kledingdecoratie.

De competitie, die wordt ondersteund door GarmentPrinting.co.uk, nodigt iedereen uit een ontwerp in te sturen voor een geprint T-shirt, dat is geïnspireerd door het intergalactische thema van Fespa in Keulen.T-shirt competition

Stemmen

Wie mee wil doen, kan zijn/haar design insturen voor 21 april 2015 naar tshirt@fespa.com. Het Fespa team en Gavin Drake, directeur van GarmentPrinting.co.uk, selecteren de 5 beste ontwerpen die tijdens Fespa Fabric 2015 worden tentoongesteld. Alle bezoekers aan de vakbeurs mogen hun stem uitbrengen op hun favoriet; het ontwerp met de meeste stemmen, wordt uitgeroepen tot winnaar.

Prijzen

De winnaar ontvangt 25 T-shirts waarop zijn ontwerp digitaal is geprint door GarmentPrinting.co.uk plus €100 aan Amazon vouchers. De tweede en derde prijs zijn respectievelijk tien en vijf geprinte shirts met het eigen ontwerp.

Klik hier voor meer informatie en de voorwaarden.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.