Signnieuws

Dit jaar vindt het Trend Event van Fespa Nederland plaats op maandag 11 december 2023, wederom in het AFAS Theater in Leusden. Iedereen die actief is in de print- en signindustrie is welkom.

Beurs tijdens het Trend Event in 2022.

Hoofdthema van dit jaar is Werk en Kjell Lutz is gastheer van deze dag. Tijdens het middagprogramma staat netwerken en samenwerken centraal. In drie sessies gaan professionals met deelnemers aan de slag om onderling contact te bevorderen. In het avondprogramma nemen twee keynote sprekers de bezoekers mee op een reis door de vierde Industriële Revolutie, met aandacht voor de technische ontwikkelingen van deze tijd. Welke skills hebben we straks nodig? Welke mensen zijn straks beschikbaar? Hoe bind ik jonge mensen aan mijn bedrijf?

Lees hier het verslag van de vorige editie van het Trend Event, in 2022.

Het AFAS Theater in Leusden is ook in 2023 de locatie voor het Fespa Trend Event. (foto: Marcel van den Bos, Shutterstock)

Aanmelden kan nu

Het Trend event op 11 december begint om 14.30 uur en eindigt om 22.00 uur in het AFAS-theater in Leusden. Iedereen die actief is binnen de print- en signindustrie is van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn. Deelname aan het event bedraagt 95 euro per persoon. Voor de Fespa-clubleden zijn twee kaarten per bedrijf gratis beschikbaar.

Aanmelden voor het Trend Event kan door een mail te sturen naar events@fespa.nl.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.