Signnieuws

Het Trend Event 2023 van Fespa Nederland vindt plaats op maandag 12 december 2022 in het AFAS Theater in Leusden. Iedereen in de print- en signindustrie is welkom. De inschrijving opent op 1 oktober.

Het AFAS Theater in Leusden. (foto: Marcel van den Bos / Shutterstock.com)

Het wordt een evenement voor iedereen die actief is in de print- en signindustrie, aldus Fespa Nederland. ‘Een evenement waarin wij samen met onze Industry Partners vooruitkijken naar ontwikkelingen en trends in de toekomst. Met diverse bijzondere sprekers, lekker eten en drinken en gezellige muziek. Kortom een feest met inhoud.’

Trend Event 2023

Wie is er nu niet geïnteresseerd in wat de toekomst zal brengen? Fespa Nederland belooft dat verschillende sprekers de deelnemers aan het Trend Event op enthousiaste wijze zullen meenemen in het ondernemen binnen visuele communicatie in 2023 én daarna. Later volgt meer informatie over het programma.

Voor aanvang van dit evenement zullen de Fespa Nederland Industry Partners aanwezig zijn om deelnemers te verwelkomen bij hun eigen stands. Er is dan ook tijd om even bij te praten en ervaringen te delen onder het genot van een drankje en een gezellige muzikale omlijsting.

Aanmelden vanaf 1 oktober

Ook de gekozen locatie, het atrium van het AFAS-theater in Leusden, heeft te maken met de toekomst. Een unieke locatie, centraal gelegen in Nederland. Het atrium heeft ruimte voor zo’n 175 gasten, dus wees er wel op tijd bij. Vanaf 1 oktober 2022 zijn toegangsbewijzen te bestellen via een speciale link op de website van Fespa Nederland.

Iedereen welkom

Iedereen die actief is binnen de print- en signindustrie is van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn. Deelname aan het event bedraagt € 85. Voor de producerende clubleden van Fespa Nederland zijn twee kaarten per bedrijf gratis beschikbaar. Voor hen kosten extra kaarten slechts € 49,50 per stuk.

Voorafgaand aan het feestelijke Trend Event kunnen clubleden van Fespa Nederland hun wensen voor activiteiten en onderwerpen in het jaar 2023 kenbaar maken tijdens de Algemene Ledenvergadering.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.