Signnieuws

Fespa introduceert FIT, wat staat voor ‘Fespa Innovations and Trends’. Een nieuwe reeks live virtuele evenementen om printbedrijven te helpen bij het herstellen van de bedrijfsactiviteiten na de pandemie. Deze serie start in mei.

De nieuwe interactieve live online evenementen hebben elk een thema rond een bepaald gebied van technologie en toepassingen, waardoor bezoekers een gerichte omgeving krijgen om nieuwe producten te ontdekken en trends te ontdekken. De eerste twee evenementen in de serie vinden plaats in mei en juni 2021.

Grootformaat: 26-27 mei 2021

Dit evenement, dat zich concentreert op grootformaat graphics en de evoluerende markt voor gedrukte decoraties, zal innovaties tonen van een reeks toonaangevende technologie-, software- en substraatleveranciers.

Gouden sponsors zijn onder meer: ​​Durst, met aandacht voor zijn nieuwste P5-portfolio; EFI, met zijn nieuwe EFI Vutek Q5; HP toont zijn nieuwe Latex 700- en 800-portfolio; Kornit Digital, waarin wordt uitgelegd hoe printers hun NeoPigment-inkten kunnen gebruiken; Mimaki presenteert zijn nieuwe 100-serie UV-, solvent- en sublimatieprinters; OneVision, met de nadruk op zijn end-to-end automatiseringssuite; en PrintFactory, waarin de voordelen van het gebruik van de juiste workflow- en kleurbeheertools worden besproken.

Andere deelnemende leveranciers zijn onder meer Ahlstrom-Munksjö, Aleph, Aslan, Avery Dennison, Dataline, Elitron, Fotoba, Hanglory, Kala, Klieverik, Kongsberg, Mactac, Mutoh, Pigment.Inc, PLASTGommet, PONGS, STS Inks en TTS.

Klik hier voor het gedetailleerde FIT – Wide Format-programma en om je als bezoeker gratis te registreren.

Bedrukte kleding: 9-10 juni 2021

Het tweede FIT-evenement richt zich op de sector textieldruk en kledingdecoratie, waarbij aandacht is voor direct-to-garment (DTG), zeefdruk, software en materialen.

Gouden sponsors zijn onder meer: ​​B-FLEX, die zijn groeiende portfolio van warmteoverdrachtsvinyls toont; EFI Reggiani introduceert het geïntegreerde aanbod voor digitale textielproductie; Gemini CAD, met de nadruk op softwareoplossingen voor modeontwerpers, fabrikanten en e-commercemerken; Kornit Digital, met de nieuwste Kornit HD industriële DTG-printers; Polyprint, presenteert zijn DTG & Direct-to-fabric (DTF) printers en voorbehandelingsmachines; PrintFactory, met de nadruk op zijn suite van textielsoftwaretools; Roland introduceert een nieuwe compacte DTG-printer; en ROQ, met de nieuwste innovaties op het gebied van automatisch zeefdrukken en hybride afdrukken.

Andere exposanten zijn onder meer technologieleveranciers INO, Klieverik, Lotus Holland, Melco, Pigment.Inc, Sport PrintLab, Vastex, leverancier van maatwerksoftware Zakeke, en transferfilmproducent COVEME.

Klik hier voor het gedetailleerde FIT – Printed Clothing-programma en om je als bezoeker gratis te registreren.

Gratis, maar beperkte toegang

Fespa FIT-evenementen zijn gratis voor bezoekers, maar het aantal is beperkt om de kwaliteit van de interactieve ervaring voor zowel printers als leveranciers te beheren.

De evenementen vinden plaats op het digitale evenementhostingplatform dat werd gebruikt voor de virtuele Fespa Global Summit, die plaatsvond in januari 2021, en een toegankelijke en gemakkelijk te navigeren omgeving biedt.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.