Signnieuws

Dimix heeft haar nieuwe pand in het Belgische Genk officieel ingewijd met een open huis en aansluitend een feest voor genodigden. Tropische temperaturen zorgden voor een echt festivalsfeertje.

Met een groot feest werd de Dimix-vestiging in het Belgische Genk vrijdag 17 juni officieel geopend.

Slamstraat

Begin januari verhuisde Dimix Belux naar de Slamstraat 10 in Genk, maar vrijdag 17 juni opende de nieuwe vestiging officieel haar deuren met een open huis en later op de avond een feest voor genodigden. Hier waren ook tal van leveranciers, familie en medewerkers met aanhang aanwezig. “Verdiend. Want samen hebben we knetterhard gewerkt om de verhuizing te realiseren en onze medewerkers zijn medeverantwoordelijk voor het resultaat van Dimix”, aldus directeur Lars Vreeke die, samen met echtgenote en zakenpartner Liesbeth Houbrechts, het feest opende.

Lars Vreeke en echtgenote en zakenpartner Liesbeth Houbrechts openen het feest.

Kompels

De open dag en de verschillende visuals in het pand stonden in het teken van de ‘kompels’ vanwege het historische verleden van de nieuwe locatie. Op industrieterrein Genk-Noord, waar Dimix Belux nu is gevestigd aan de Slamstraat, in de omgeving van de vroegere koolmijnen van Zwartberg en Waterschei, stond ooit een kolenwasserij. Slam staat voor de zware stoffen (bezinksels) die overbleven na het wassen van de kolen. Vandaar.

De ‘kompel’ is een verwijzing naar het mijnwerkersverleden van de locatie waar Dimix Belux nu is gevestigd.

Logistieke centrum

Grenzend aan het natuurpark Hoge Kempen en midden tussen de Limburgse mijnterrils. heeft de locatie een goede internationale bereikbaarheid. Nederland, Duitsland, maar ook Franstalig België, Luxemburg en Frankrijk liggen om de hoek. Belangrijk daar Dimix Genk het logistieke centrum is van de Dimix-organisatie. Hier liggen alle rolmaterialen, inkten, kleurfolies, printlaminaten en meer opgeslagen. In de vestiging in Breda ligt de nadruk op machines en daar is ook een nog grotere showroom.

Vrijdagavond bestond de logistiek bij Dimix vooral uit de aan- en afvoer van gasten.

Festivalsfeertje

Na een spectaculaire LED Poi act, waarin de naam van Dimix en verschillende merken die het vertegenwoordigt waren verwerkt, kon het feest beginnen met als ingrediënten opzwepende muziek en lekker eten en drinken. De buiten opgestelde foodtrucks en de tropische temperaturen zorgden voor een echt festivalsfeertje. En naarmate de avond vorderde, gingen er steeds meer beentjes van de kleurig verlichte dansvloer. Een geslaagde opening.

Hieronder een kleine foto-impressie van het Dimix-feest.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.