Signnieuws

Fijne feestdagen

Het team van Sign+ Magazine en Sign.NL wenst u fijne feestdagen en een creatief en gezond 2020! We zijn benieuwd wat komend jaar voor de signbranche in petto heeft.

We zijn benieuwd wat 2020 voor de signbranche in petto heeft.

Aan de vooravond van het nieuwe jaar kijken we terug op een mooi en inspirerend jaar, waarin we met enthousiasme en dankzij uw input weer mooie tijdschriften en nieuwsbrieven hebben kunnen maken en onze lezers via Sign.NL dagelijks op de hoogte konden houden van ontwikkelingen in de branche.

Beurzen

Met vertrouwen gaan we dan ook 2020 in. In het voorjaar zijn er kansen volop om uw blikveld te verruimen op de verschillende vakbeurzen en evenementen. Kijk in de agenda voor alle evenementen.

Sign+ Award

Dit wordt ook het jaar voor de Sign+ Award 2020. Als professional kunt u deze gelegenheid niet aan u voorbij laten gaan om uw kunsten te laten zien. Denk alvast na over een onlangs gerealiseerd project waar u trots op bent! In het januarinummer van Sign+ Magazine, dat eind januari bij onze lezers in de bus valt, leest u meer hierover.

Abonnement

Nog geen abonnement, maar u wilt wel op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen de signbranche? Abonneer u dan via onze website. Tevens kunt u weer de wekelijkse digitale nieuwsbrieven van ons verwachten in 2020.

We wensen u prettige feestdagen en ontmoeten u graag weer in 2020!

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.