Signnieuws

Het team van Sign+ Magazine en Sign.NL wenst u fijne feestdagen en een creatief en gezond 2022! We hopen dat komend jaar kleur brengt voor de signbranche. Let’s Impress!

We hopen dat 2022 veel positiefs voor de signbranche in petto heeft.

Aan de vooravond van 2022 kijken we opnieuw terug op een bijzonder jaar, waarin corona nog steeds een belangrijke rol speelde. Dit maakte dat veel ondernemers het niet gemakkelijk hadden, zeker de bedrijven die actief zijn in de evenementenbranche. Snel schakelen, flexibel en creatief zijn was ook dit jaar belangrijk om je staande te houden in een turbulente wereld. Gelukkig zijn dat eigenschappen waar de signbranche in uitblinkt.

Op de hoogte

Ondanks alle beperkingen hebben wij met enthousiasme en mede dankzij uw input weer mooie vakbladen en nieuwsbrieven kunnen maken en onze lezers via Sign.NL dagelijks op de hoogte gehouden van ontwikkelingen in de branche. Met vertrouwen en nieuwe energie gaan we 2022 in. Heeft u een tip, een mooi project of een ander idee waar we in Sign+ Magazine of op Sign.NL wellicht aandacht aan kunnen besteden? Laat het ons vooral weten.

Sign+ Award 2022

Dit wordt ook het jaar voor de Sign+ Award 2022. Als professional kunt u deze gelegenheid niet aan u voorbij laten gaan om te laten zien waartoe uw bedrijf in staat is. Niet alleen aan vakgenoten, maar juist ook aan de wereld om ons heen. Let’s Impress! De impact van de Sign+ Award in de periferie van onze sector is elke editie groter. Denk nu alvast na over een onlangs gerealiseerd project(en) waar u trots op bent! In het eerste nummer van Sign+ Magazine in 2022, dat eind januari bij onze lezers in de bus valt, leest u meer hierover.

We wensen u prettige feestdagen en ontmoeten u graag weer, hopelijk ook live, in het nieuwe jaar!

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.