Signnieuws

Filip Naten is per 1 september de nieuwe productmanager sign bij Dimix. Hij was al enkele jaren als accountmanager actief bij de groothandel.

Van links naar rechts: Filip Naten, Djamilla van Drimmelen en Frank Bosman.

Lars Vreeke, eigenaar Dimix: “Er was al lange tijd de wens om de productgroep sign onder verantwoording te brengen bij één van onze collega’s. Bij Filip is dit in uitstekende handen.” Naten vult aan: “De komende tijd ga ik het gehele inkoopverhaal en productmanagement van productgroep sign oppakken. Daarnaast ga ik ook het interne Dimix salesteam ondersteunen. Ik hoop vanuit mijn praktijk- en saleservaring de nodige tips en tricks te kunnen geven aan klanten. Bijkomend doel is de purchasing en sign productondersteuning verder te optimaliseren met onze verhuizing naar het nieuwe pand in Genk in het vooruitzicht.”

Meer mutaties

Djamilla van Drimmelen is op 1 mei gestart. Zij versterkt het technisch team als aanspreekpunt voor klanten en collega’s. Zij is voorheen altijd werkzaam geweest bij bedrijven in techniek en industrie. In België is Frank Bosmans gestart als field engineer. Hij zal samen met collega Ive Reekmans de Belgische klanten bezoeken voor installaties, onderhoud en service.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.