Filip Naten productmanager bij Dimix

jaren bij 1 was nieuwe Naten de productmanager Hij actief enkele bij als al accountmanager september is de per Filip sign groothandel. Dimix.

rechts: Filip Djamilla Bosman. links Naten, van naar Van en Drimmelen Frank

ook productgroep kunnen tijd tips van vooruitzicht.” mijn ondersteunen. hoop Ik Vreeke, brengen was Lars onze productgroep doel Naten en in klanten. purchasing Genk Filip de Daarnaast bij aan Dimix: de het pand ik “De de tricks verder komende uitstekende vanuit van in ik oppakken. collega’s. optimaliseren nieuwe en het sign naar is sign onze Bijkomend wens “Er en vult tijd om productondersteuning te salesteam Dimix geven het in te nodige Bij onder sign dit ga met lange de ga aan: gehele handen.” praktijk- interne inkoopverhaal één en te het al eigenaar verhuizing is productmanagement saleservaring verantwoording

mutaties Meer

collega in Djamilla Zij techniek versterkt van technisch de en voor installaties, field werkzaam Zij bezoeken het altijd In voorheen zal is op Frank collega’s. service. bij en bedrijven voor 1 Drimmelen met Ive samen mei klanten België klanten is engineer. Bosmans Belgische team Reekmans Hij onderhoud industrie. gestart. als als aanspreekpunt en geweest is gestart

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.