Signnieuws

Filmolux heeft een monomeer alternatief voor high-tack Solvoprint performance wall-grip gelanceerd: Solvoprint power-tack 100. Op het Sign & Print Festival ligt de focus op pvc-vrije materialen.

Met Solvoprint power-tack 100 stelt Filmolux een kosteneffectief, monomeer alternatief voor de hoogwaardige Solvoprint performance wall-grip folie te bieden. “Het product heeft een uitstekende kleefkracht, speciaal ontworpen voor moeilijk te plakken ondergronden. “, aldus Filmolux.

Sterk

Het materiaal kan worden bedrukt met solvent-, latex- en UV-uithardende inkten en is ook te gebruiken met UVgel-technologie. Solvoprint power-tack 100 heeft dezelfde hoogwaardige belijming als Solvoprint performance wall-grip. Filmolux: “Het is een sterke, elastische en permanente lijm, waardoor de folie ideaal is voor hechting op een breed scala aan substraten: spaanplaat, enigszins ruwe muren, glad en droog beton, plastic containers en oppervlakken die worden blootgesteld aan hoge mechanische belasting. Het product kan ook zonder problemen buitenshuis worden gebruikt.”

Solvoprint power-tack 100 is brandgecertificeerd volgens EN 13501 en verkrijgbaar in een afmeting van 50 m x 137,2 cm.

Sign & Print Festival

Filmolux is op 11 en 12 maart ook aanwezig als exposant op het Sign & Print festival in Gorinchem. Met stand E117 bevindt Filmolux zich tussen de festival-area’s met de thema’s ‘duurzaamheid’ en ‘materialen’. Dit is dan ook wat Filmolux tijdens het festival zal presenteren: pvc-vrije ‘groene’ materialen voor visuele communicatie.

Pvc-vrij

Om klanten een milieuvriendelijk alternatief te kunnen bieden voor pvc heeft Filmolux haar portfolio aan pvc-vrije producten steeds verder uitgebreid. Het programma bestaat inmiddels uit pvc-vrij behang, easy dot®, cling folies, textiel, display media, high-tack muurfolies en zelfklevende meubelfolies. Binnenkort zullen daar nog pvc-vrije vloerstickerfolies, magneetfolies en flexface materialen aan toegevoegd worden.

Op stand E117 kunnen bezoekers kennismaken met de ‘groene’ oplossingen van Filmolux.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.