Signnieuws

De Filmolux Group wordt distributiepartner van Taya Groups in Europa voor de levering van het pvc-vrije Kavalan assortiment bannermaterialen.

Dankzij het partnerschap kan Filmolux het Kavalan-assortiment van 100 procent groene grootformaat media distribueren in Duitsland, Oostenrijk, Scandinavië, de Benelux, Italië en Zwitserland. Als gevolg van Covid-gerelateerde vertragingen zal het partnerschap officieel van start gaan in februari 2021.

Bannermaterialen

Volgens Filmolux is Kavalan een revolutionair assortiment bannermaterialen met een unieke waardepropositie die verschilt van alle andere producten op de markt. Het biedt de hoogste kwaliteit, sterkte en prestaties zonder de milieubelastende elementen van traditioneel pvc, met de focus op een verontreinigings-vrije afvalverwijdering aan het einde van de levenscyclus, aldus Filmolux.

Taiwan

Taya werd opgericht in Taiwan in 1989 en is een producent van gecoate drukmaterialen. Haar producten hebben zich ontwikkeld tot een uitgebreide productlijn die wereldwijd wordt gebruikt in verschillende industrieën. Vincent Lin, Vice President, Taya Groups: “Voor producten zoals Kavalan, die het potentieel hebben om de markt voor pvc-banners te doorbreken en veranderen, is het bijzonder belangrijk dat onze partners de Kavalan-filosofie begrijpen en ondersteunen.”

In Filmolux menen ze nu deze partner te hebben gevonden. Kavalan product samples zijn beschikbaar op aanvraag in afwachting van de aankomende lancering. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Filmolux Benelux.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Duurzamer produceren?

Wilt u duurzamer produceren, maar weet u niet hoe te beginnen?
Volg onze online kennissessie 'Duurzaam omschakelen met verwisselbare media''.
Een initiatief van PIXIA B.V. i.s.m. Sign+ Magazine, Probo.nl en Van As.

Woensdag 26 mei | Deelname is gratis