Signnieuws

Filmolux Benelux is aanwezig als exposant op Sign & Print Expo in Gorinchem. In een ‘Boetiekhotel’ presenteert het een uitgebreid productaanbod van printmedia, displaysystemen, lamineer- en opplakfolies.

Voortbordurend op het succesvolle ‘The Hotel’ beursconcept van Neschen en Filmolux tijdens Fespa 2018, is de stand op Sign & Print Expo (van 26 t/m 28 maart 2019) wederom gebaseerd op een modern ‘Boetiekhotel’. In deze inspirerende omgeving wil Filmolux bezoekers kennis laten maken met diverse nieuwe materialen en toepassingsmogelijkheden.

Solvoprint Easy dot 180 toegepast in de showroom van Hengst Workwear, Steenwijk.

Solvoprint Easy dot 180

De succesvolle Easy dot range breidt zich verder uit met een 180 μm dikke variant. Solvoprint Easy dot 180 is dankzij de Easy dot-belijming én de dikte van 180 μm nog eenvoudiger en sneller aan te brengen. Een bijkomend voordeel van de dikkere folie is dat deze zeer opaak is. Solvoprint Easy dot 180 is ideaal voor het plakken van grote oppervlakken, zoals bij standbouw, aldus Filmolux. Daarnaast is de folie zeer geschikt voor reclamecampagnes die elkaar snel opvolgen.

Neschen Green Wall

Met Neschen Green Wall presenteert Filmolux digitaal bedrukbare behangsoorten voor verschillende toepassingen. De pvc- en oplosmiddelvrije productie maakt Neschen Green Wall een milieuvriendelijke keuze. Het assortiment bestaat uit diverse kwaliteiten, structuren en afmetingen.

Neschen Wallpaper L-UV sand adh, zelfklevend behang voorzien van een high-tack belijming.

Naast traditioneel vliesbehang, presenteert Filmolux ook twee nieuwe zelfklevende versies. Neschen wallpaper L-UV smooth & sand adh zijn voorzien van een permanente high-tack belijming, geschikt voor het aanbrengen op moeilijk te plakken ondergronden zoals gips, spaanplaat en polypropyleen.

High-tack folies

Om te voldoen aan de eisen van klanten in de interieur- en signmarkt presenteert Filmolux diverse high-tack folies met een extra sterke kleefkracht. Solvoprint performance wall-grip is een polymeer geschikt voor lange termijn toepassingen, voor korte termijn acties is de monomeer versie Solvoprint power-tack 180 ontwikkeld. Deze folies hechten moeiteloos op ruwe poreuze oppervlakken en oppervlakken met een lage oppervlaktespanning zoals gips, beton, spaanplaat en polypropyleen.

Textiel

Naast zelfklevende media presenteert Filmolux ook diverse bedrukbare textielsoorten van de Duitse textielfabrikant Pongs. Deze producten zijn niet alleen creatief inzetbaar, maar kunnen ook in functioneel opzicht bijdragen aan interieuroplossingen, bijvoorbeeld voor het oplossen van problemen met de akoestiek in grote ruimtes.

Zelfklevende meubelfolie

Tecosmart zelfklevende meubelfolies.

Ook voor het decoreren van meubilair kan men op de stand van Filmolux terecht. Met Tecosmart zelfklevende meubelfolies kunnen meubels in een handomdraai een nieuwe uitstraling krijgen, volledig afgestemd op de nieuwste trends. De folies zijn verkrijgbaar in 44 verschillende designs, van een rustiek hout decor tot een industriële beton look, alles is mogelijk. De folie is gemaakt op papierbasis waardoor zij vormstabiel blijft, dus niet kromtrekt of krimpt. Het robuuste oppervlak heeft een hoge chemische oppervlakteweerstand en is daardoor praktisch onverwoestbaar.

Demonstratie lamineermachine.

Neschen HotLam 1650 TH lamineermachine.

Naast media demonstreert Filmolux de Neschen HotLam 1650TH lamineermachine, ideaal voor het opplakken en lamineren van drukwerk met een breedte tot maximaal 1650 mm. De machine beschikt over een verwarmde bovenwals, instelbaar tot max 160° C voor het verwerken van diverse materialen zoals lamineerfolies- en dubbelzijdig klevende opplakfolies.

Filmolux Benelux, stand H110.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.